Většina pojišťoven nyní pracuje v omezeném provozu. Problém je osobní kontakt s poradci, když máte zájem o úpravu nebo sjednání pojištění. Ať už třeba proto, že na to nyní máte čas nebo kvůli obavám z nemoci Covid-19. Případně i z toho, že budete mít nařízenou povinnou karanténu doma. Máme pro Vás řešení!

Ne každá pojišťovna však zájemce na Covid-19 pojistí. A zároveň ne každá pojišťovna klientům, kteří s ní už mají uzavřenou smlouvu o životním pojištění, pojistku vyplatí v případě, že onemocní infekcí Covid-19. Anebo třeba i potřebují peníze, když se ocitnou v karanténě či zůstanou doma s dětmi takzvaně na ošetřovném. Výjimky se ovšem najdou.

Na co se pojistit? ( nejen kvůli COVID-19)

Připojištění pro případ hospitalizace

  • Toto připojištění je cenově dostupné. Jelikož průměrná doba hospitalizace je sedm dní, doporučuji nastavení připojištění od 1.dne hospitalizace (včetně JIP a ARO). Pak je pacient propuštěn do domácího ošetřování, na které se toto připojištění, stejně jako příp. na lázeňskou léčbu, nevztahuje. A však s kombinací připojištění doby léčení úrazu či pracovní neschopnosti máte dále krytý příjem.
  • je zde také možnost doprovodu dítěte v nemocnici

Připojištění pro případ pracovní neschopnosti

  • Je univerzálnější a vhodnější než předchozí připojištění hospitalizace. Zejména pokud nemáme dostatečné rezervy a chceme si zajistit prostředky pro případ, že nebudeme nějakou dobu moci vydělávat. Ochrání naše příjmy nejen po úrazu, ale i v době onemocnění.
  • výše připojištění se vztahuje na výše příjmu

Připojištění pro případ invalidity

  • Toto připojištění nepatří k nejlevnějším, ale rozhodně se vyplatí a spolu s trvalými následky úrazu by nemělo chybět na žádné smlouvě o životním pojištění.
  • Statistiky pojišťoven říkají, že více invalidních klientů je vlivem nemoci, jak úrazem a dokonce je více mladých klientů invalidních nemocí než úrazem

Závažná onemocnění

  • Koncepce tohoto pojištění je velmi složitá. Navíc je rozdíl mezi závažnými onemocněními dětí a dospělých. Jde v podstatě opět o speciální případ pojištění

Co se ještě pojišťuje?

Úrazové připojištění

  • Objevuje se na naprosté většině smluv k životnímu pojištění nebo i samostatně. Jde o pojištění smrti úrazem, trvalých následků úrazu, denní odškodné či pojištění doby nezbytného léčení úrazu, s hospitalizací i bez ní.

Připojištění trvalých následků úrazu

  • Připojištění s názvem trvalé následky úrazu se používá jako levnější alternativa k připojištění pro případ invalidity z jakýchkoli příčin. Za desítky až stovky korun se lze pojistit na stovky tisíc, v případě progrese i miliony korun. Tedy se vyplatí, ačkoli pravděpodobnost, že skončíte v invaliditě v důsledku úrazu, rozhodně není závratně vysoká.

Připojištění na dobu léčení úrazu

  • Denní odškodné, resp. doba nezbytného léčení úrazu je poměrně jednoduché připojištění. Podobně jako u trvalých následků existuje k tomuto připojištění podrobná tabulka, která stanoví max. pojistné plnění pro ten který úraz. Pojišťovny se tím brání pojistným podvodům, kdy se pojištěný domluví s lékařem a uměle dobu léčení prodlouží. Allianz pojišťovna má přímo v podmínkách konkrétní případy, kdy lze prodloužit dobu léčení úrazem.

Podívejte se tedy na úrazové či životní pojištění očima majitele firmy, který si chce zajistit příjem v případě nějakého nenadálého výpadku výrobního zařízení. Tak, aby zaplatil nutné výdaje a popřípadě více náklady spojeny s tímto výpadkem ( například léčby COVID19 ).

Jak se pojistit v karanténě?

Allianz využívá platformu NaDotek, která umožňuje komunikaci s poradcem Allianz online včetně sdílené obrazovky s návrhem pojištění. Videohovor se sdílenou obrazovkou a živým online specialistou na životní pojištění! Bezpečně, moderně a profesionálně!

  1. Možnost sdílení obrazovky s Vámi i na starším prohlížeči.
  2. Audio, video a sdílení obrazovky s jednoduchým ovládáním.
  3. Zvýrazňovací tužka na straně poradce, ukazovátko pro Vás, chatovací okénko.
  4. Vysoká kvalita dat při sdílení obrazovky. I klient se slabším internetovým připojením vidí kvalitní obraz.
  5. Nemusíte instalovat žádný program, stačí mu přístup na internet.
  6. Jednoduchý a uživatelsky přívětivý design vyvinutý na základě zpětné vazby od finančních poradců.
  7. Možnost nastavení Black listu a White listu pro sdílené aplikace, vetší ochrana dat pro sdílení s Vámi.
  8. Plně v souladu s GDPR.

Smlouvu k podpisu Vám doveze speciální kurýr naší kanceláře. Je to nyní unikátní projekt, který využíváme jako pojišťovna vyhlášena za Inovátora roku.

Chci kontakt!

Spočítejte si pojištění online

Pojištění vozidel

Cestovní pojištění

Pojištění majetku

Pojištění na penzi