Chcete-li uzavřít životní pojištění on-line, zcela bezkontaktně, zvolte si Allianz ŽIVOT, finanční produkt, který nedávno v soutěži Zlatá koruna potvrdil pozici nejlepšího životního pojištění na českém trhu. Pokud tedy máte zájem o aktivní život se silným finančním partnerem za zády, můžete celé jednání s obchodním zástupcem zvládnout na dálku, a místo podpisu pak už stačí smlouvu jenom včas zaplatit.

Celý kontrakt na životní pojištění Allianz ŽIVOT, včetně identifikace, teď dokáže obchodní zástupce vést i prostřednictvím vzdáleného připojení.

Pokud si klient bude přát uzavřít životní pojištění na dálku a zvolí akceptaci zaplacením, bude od něj obchodní zástupce potřebovat souhlas se zpracováním zdravotního stavu, dva dokumenty a případně číslo bankovního účtu. Souhlas i potřebné dokumenty zájemce o „životko“ doloží prostřednictvím speciální stránky, jejíž link mu pojišťovna zašle na e-mail. S ohledem na bezpečnost obdrží zároveň na telefon kód, pomocí kterého stránku otevře.

Jakmile klient uhradí do patnácti dnů od odeslání nabídky první pojistné, je smlouva uzavřena.

Životní pojištění Allianz ŽIVOT je určeno všem, kteří neradi pročítají stohy nezáživných textů, dbají o své zdraví a chtějí mít jistotu, že pokud by se jim něco stalo, dostanou nejvíc peněz na trhu. Všechny novinky v rámci životního pojištění jsou navíc k dispozici v jedné smlouvě:

  • garance nejvyššího plnění pro závažné úrazy,
  • okamžitá výplata plnění při úrazu,
  • pojištění PRO boj s rakovinou
  • nebo speciální krytí PRO úvěr k hypotéce

Férová cena, srozumitelné podmínky a žádné zbytečné poplatky. Životní pojištění Allianz ŽIVOT si klienti chválí a odborné poroty oceňují. Stalo se Pojišťovacím inovátorem v Ceně Hospodářských novin, zvítězilo ve Finparádě, v soutěži Pojišťovna roku a několikrát vybojovalo i Zlatou korunu. Naposledy letos na konci června.

 

 


Pokud budete potřebovat informace, upřesnění k úrazovému pojištění či pomoci při sjednání, zavolete nebo napište

Kontakty